Ilona Huvenaars

De nieuwsgierigheid van Ilona Huvenaars is zo groot dat zij zich niet laat beperken tot één specialisatie. Elk ontwerp is compleet anders. Maar steeds met een verrassing. Gebruik makend van diverse technieken.

11_134_7

Van kleine voorwerpen maakt Ilona grote gebaren. Zonder te overdrijven. Haar ontwerpen zijn eerlijk en nuchter. Maar altijd met een betekenis. Soms door een nieuw gevoel te creëren. Een andere keer door het ontwerp een bijzondere functie te geven.

Sinds haar afstuderen aan de Design Academy in 2000 werkt Ilona Huvenaars aan uiteenlopende producten en interieurdesign. Haar studio runt ze alleen. Maar twee weten meer dan een. Dus werkt ze vaak samen met andere ontwerpers. Verschillende inzichten leiden tot bijzondere resultaten

1_410_1

Over het Project c 507:

“Ik vind het altijd boeiend om erachter te komen wat mensen belangrijk vinden binnen het project. Ik zie het dan als mijn taak als ontwerper om daar de juiste vertaling voor te geven waar de mensen blij van worden. Erg leuk zoals in zo’n project alles bijelkaar komt en het totaal plaatje zich begint te vormen.”

Meer info over Ilona’s werk is te zien op haar website :

http://www.ilonahuvenaars.com/collection.html

Wat heeft Ilona Huvenaars ontworpen voor C 507 design, van buurtkunst tot straatmeubel? Pimp het Atrium “Het hart van Lombok “